Budai Micve klub aktuális programja

A Budai Micve Klub februári programja

Február 23. szombat 19.00 órától, KELETI ÉVA, a Kossuth-díjas, Prima Primissima-díjas fotóművész, a nagy színházi fotós, a Micve Klub vendége. Legendás kapcsolatot ápolt jeles színészekkel, közel került hozzájuk,ezért tudta annyira hitelesen megörökíteni őket. Teli-tele van róluk jobbnál jobb történetekkel. Kiállításai, könyvei emlékezetesek. Beszélgetőtársa: Bóta Gábor újságíró.

Március 03. vasárnap 18.00 órától KLUB- EST  Ezen az estén a NICKY CSALÁDJA  című színes, magyarul beszélő, szlovák, cseh- angol- amerikai- izraeli dokumentumfilmet mutatjuk be. A film 93 perces. Nickolas Winton 1939-ben, teljesen egyedül, minden hivatalos segítség és támogatás nélkül megmentett 669 kisgyermeket a II. világháború alatt. A kezdeti lépéseknél a legnehezebb volt a szülők meggyőzése arról,hogy engedjék el egyedül gyermeküket Nagy- Britanniába, mert ez az egyetlen lehetőség, hogy életben  maradhassanak. A zsidó gyermekeket végül sikerült biztonságosan, vonaton Prágából a hitleri Németországon keresztül Nagy- Britanniába szállítania. Egy ember és az ő története ez a nem mindennapi dokumentumfilm.

Március 10. vasárnap 18.00 órától   ARADI TIBOR a kiváló, csípős nyelvű humorista a Micve Klub vendége. Az egykori  Mikroszkóp Színpad tagja, a Rádiókabaré állandó szereplője,  az Aradi- Varga Show egyik sztárja. A beszélgetés közben dalokat énekel majd, az este második  részében  önálló műsort ad elő. A házigazda: BÓTA GÁBOR újságíró.

Március 15. péntek  Halvacsora

Március 31. vasárnap 19.00 órától  RÓNAI EGON  újságíró, az ATV több műsorának a vezetője, a  Micve Klub vendége. Meglehetősen széles az érdeklődési köre, a politikától a művészetekig és a sportig terjed. Őszinteségre tudja bírni a riportalanyait. Megbeszéljük vele mi a helyzet az országban, a világban. A házigazda: BÓTA GÁBOR újságíró