Februári Budai Micve Klub Program

Február 9. vasárnap 18.00 órától A Micve Klub vendége DOBREV KLÁRA az EURÓPAI PARLAMENT alelnöke. Beszélgetőtársa: KOZMA LEVENTE

Február 16. vasárnap 19 órától ALFÖLDI RÓBERT a Micve Klubban ALFÖLDI RÓBERT színész, rendező a Micve Klub vendége február 16-án vasárnap, 19 órától. Mindig az érdeklődés középpontjában áll. Rajongótábora és ellentábora van. Figyelni kell arra, amit csinál. Lefegyverző az őszintesége. Nyíltan beszél magáról,a szakmájáról és a társadalmi kérdésekről is. Vitathatatlanul jelentős művész, karizmatikus személyiség. A beszélgetőtársa: BÓTA GÁBOR újságíró. A belépéskor megváltható jegy ára: 800,- Ft.

Február 23. vasárnap 18.00 órától KLUB-EST. Ezen az estén A FŰBENJÁRÓ BŰN című angol vígjátékot tekinthetik meg kedves vendégeink. Grace-t( Blenda Blethyn) egyre romló kilátásai, valamint a tény, hogy elvesztheti gyönyörű házát, arra késztetik, hogy kertészkedő kezeit munkára fogja. Nehéz  időkben bizony keserves döntések születnek. A segítőkész Matthew (Craig Ferguson) Grace díjnyertes orchideáit marihuánára cseréli. Hiába, aki a virágot szereti… A kender pedig igenis virágzik. Szóval van itt minden, ami egy fergeteges vígjátékhoz kell: váratlan csapás és őrült vállalkozás, bűn és szerelem, plébános és gengszter, fővárosi drogdiller és egy halászfalu apraja-nagyja. A film 93 perces.