Programok a Budai Micve Klubban: 2023. március

Március 22.-én szerdán 18.00 órától Énekelt versek Erdős Virág Emlékzenekarral a Nyitott Baráti Kör meghívásában, szervezésében.

Március 26.-én vasárnap 18.00 órától BOMBERA KRISZTINA műsorvezető, szerkesztő a Micve Klub vendége. Akkor szerette meg az ország, amikor 2001-ben New Yorkból, az ikertornyok ledőlése után, tényszerűen, ugyanakkor humánusan, igencsak empatikusan tudósított. Aztán volt haditudósító Afganisztánban is. Izgalmasan tud beszélni kiélezett, váratlan helyzetekről, de hétköznapinak tűnő dolgokról is. Éles eszű, impulzív nő, aki sok mindennek látja a visszáját és a fonákját, tréningeken edz másokat az életre. Beszélgetőtársa: BÓTA GÁBOR újságíró.

Április 23.-án vasárnap 19.00 órától PUZSÉR RÓBERT, médiaszemélyiség, újságíró, kritikus lesz a Micve Klub vendége. Megosztó, de mindenképpen karizmatikus személyiség, rajonganak érte és utálják. Lelkesednek a szókimondásáért, vagy vitatják. Kedvelik a felpörgetett, indulatos beszédét, vagy sem. Elutasítják, amit mond, vagy nagyon is igaznak tartják. Soha nem unalmas, gyakran felkavarja az állóvizet. Vannak eszes meglátásai, de olyan állításai is, amik akár ellenkezésre ingerelnek. A beszélgetőtársa: BÓTA GÁBOR újságíró.